професионални медицински

Машина за контролу температуре калупа

 • Машина за контролу температуре калупа

  Машина за контролу температуре калупа

  Спецификација:
  Напон: 380В,
  Фреквенција: 50 Хз,
  Топлотни капацитет: 6КВ,
  Максимални проток: 30Л/мин
  Максимални притисак: 3,5 бара
  Максимална температура: 95℃
  Метода хлађења: Вода
  Величина машине: 85 * 35 * 65 цм